Advertisement

Çin Roketi Düştü Mü / Otomotiv sektörüne ÖTV müjdesi - Akıllı Gündem : Çin'in 'long march 5b' isimli 22 tonluk roketinin kontrolden çıktığı ve dünya'ya düşeceği açıklandı.

Çin Roketi Düştü Mü / Otomotiv sektörüne ÖTV müjdesi - Akıllı Gündem : Çin'in 'long march 5b' isimli 22 tonluk roketinin kontrolden çıktığı ve dünya'ya düşeceği açıklandı.. Fırlatmanın ardından roket kontrolden çıkmıştı. Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Roketin parçalarının türkiye'ye düşme ihtimali de. Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi. İşte, çin roketi düştü mü?

.büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. İşte, çin roketi düştü mü? Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Abd savunma bakanlığı sözcülerinden mike howard, çin'in 29 nisan'da ulusal uzay istasyonunun çekirdek modülünü fırlatırken kullandığı long marck 5b tipi roketin. Çin'in roketi hint okyanusunda bir bölgeye düştü.

Çin dünyanın veri süpergücü mü oluyor? — Veribaba
Çin dünyanın veri süpergücü mü oluyor? — Veribaba from veribaba.com
Türkiye dahil birçok ülkede roket düşme korkusu vardı. Peki çin roketi düştü mü? Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Çin'in long march 5b tipi roketi kontrolden çıkmış ve 9 mayıs sabahı dünyaya düşeceği açıklanmıştı. Peki çin roketi nerede düştü? 8 tonluk gemi, pasifik okyanusu üzerinde yanarak nisan 2018'de kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düştü. Öte yandan, çin roketi benzer bir yoğunluğa sahip değildi. Roketin parçalarının türkiye'ye düşme ihtimali de.

30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü.

.büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Çin'in uzaya gönderdikten sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli rokette korkulan olmadı. Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığını açıkladı. Yapılan resmi açıklamaya göre, long march 5b yerel saat ile 10.24'te (tsi̇ 05.24) hint okyanusu'na düştü. Çin roketi sabah karşı dünyaya düştü. Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Ayrıca bu roketin çoğunun parçalanıp imha edildiği belirtildi. Nasa, roketin kontrolsüz bir şekilde. Abd savunma bakanlığı sözcülerinden mike howard, çin'in 29 nisan'da ulusal uzay istasyonunun çekirdek modülünü fırlatırken kullandığı long marck 5b tipi roketin. Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı. Son gelen bilgilere göre ise çin roketinin düştüğü yer belli oldu.

Long march 5b isimli çin roketinin hint okyanusu'na düştüğü belirtildi. Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek? Abd savunma bakanlığı sözcülerinden mike howard, çin'in 29 nisan'da ulusal uzay istasyonunun çekirdek modülünü fırlatırken kullandığı long marck 5b tipi roketin. 29 nisan'da çin'in fırlattığı ve ülkenin kendi uzay istasyonunun ana modülünü taşıyan long march 5b roketi, birkaç gün kontrolsüz dolaştıktan sonra bugün düştü. 29 nisan'da uzaya fırlatılan ve enkazının büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü.

Çin'in kontrolden çıkan roketi Hint Okyanusu'na düştü ...
Çin'in kontrolden çıkan roketi Hint Okyanusu'na düştü ... from www.havadiskibris.com
Çin roketi sabah saatlerinde düştü. Nasa, roketin kontrolsüz bir şekilde. Açıklamada, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığı kaydedildi. 30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü. 29 nisan'da uzaya fırlatılan ve enkazının büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Çin roketi düştü mü, nereye düştü? Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Çin'in kontrolden çıkan roketi bu sabah dünyaya düştü.

Kontrolden çıkan dev çin roketinden geriye kalanlar gezegene geri döndü.

Ayrıca bu roketin çoğunun parçalanıp imha edildiği belirtildi. Sorusunu yönelten vatandaşlar için detaylı bilgiler. Çin uzay i̇stasyonu'nun çekirdek modülünü yörüngeye taşımak üzere fırlatılan ve kontrolden çıkan long march 5b roketinin, hint okyanusu'nda maldivler yakınlarında bir yere düştüğü açıklandı. Çin'in uzaya gönderdikten sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli rokette korkulan olmadı. Çin roketi sabah karşı dünyaya düştü. Nasa, roketin kontrolsüz bir şekilde. Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? 30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü. Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Çin'in uzaya gönderdiği roket kontrolden çıkmış ve istanbul, madrid veya new york'a düşme ihtimali varmış. Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti. Çin'in roketi hint okyanusunda bir bölgeye düştü. Roketin parçalarının türkiye'ye düşme ihtimali de.

Çin'in long march 5b tipi roketi kontrolden çıkmış ve 9 mayıs sabahı dünyaya düşeceği açıklanmıştı. Chinese rocket finally falls to earth, trackers say. Kontrolden çıkan dev çin roketinden geriye kalanlar gezegene geri döndü. Ayrıca bu roketin çoğunun parçalanıp imha edildiği belirtildi. Çin, gelecekte uzayda kuracağı yeni istasyona roketlerle astronot taşımayı hedefliyor.

Koronavirüs Türkiye'de ortaya çıktı! Toplu taşıma kullanım ...
Koronavirüs Türkiye'de ortaya çıktı! Toplu taşıma kullanım ... from i.nethaber.com
Tüm dünyanın ilgiyle merak ettiği ve gece boyu takip edilen roketin akıbeti sabaha karşı yanıt buldu. Chinese rocket finally falls to earth, trackers say. Çin'in uzay istasyonu için 29 nisan'da fırlattığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesinin kontrolden çıkmasının ardından çin roketi, sabaha karşı hint okyanusu'na düştü. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Çin'in kontrolden çıkan roketi bu sabah dünyaya düştü. Yapılan resmi açıklamaya göre, long march 5b yerel saat ile 10.24'te (tsi̇ 05.24) hint okyanusu'na düştü. Yapılan açıklamaya göre, 29 nisan'da uzaya fırlatılan ve enkazının büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti.

Çin roketi nereye ve ne zaman düştü?

Fırlatmanın ardından roket kontrolden çıkmıştı. Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? Çin uzay i̇stasyonu'nun çekirdek modülünü yörüngeye taşımak üzere fırlatılan ve kontrolden çıkan long march 5b roketinin, hint okyanusu'nda maldivler yakınlarında bir yere düştüğü açıklandı. Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi. 30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü. Çin'in long march 5b tipi roketi kontrolden çıkmış ve 9 mayıs sabahı dünyaya düşeceği açıklanmıştı. Nasa, roketin kontrolsüz bir şekilde. İşte, çin roketi düştü mü? Yapılan resmi açıklamaya göre, long march 5b yerel saat ile 10.24'te (tsi̇ 05.24) hint okyanusu'na düştü. Chinese rocket finally falls to earth, trackers say. Ayrıca bu roketin çoğunun parçalanıp imha edildiği belirtildi. Long march 5b roketi i̇stanbul'a düşebilir! 8 tonluk gemi, pasifik okyanusu üzerinde yanarak nisan 2018'de kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düştü.

Posting Komentar

0 Komentar